Börjat tröttna på trädgårdsskötsel?

Det finns många fördelar med att hyra bostad. Du behöver exempelvis inte klippa gräset. AllboHus har många lägenhetstyper att erbjuda. Klicka på länkarna till höger för att läsa om våra områden eller se våra lediga lägenheter. Du kan även registrera din kravprofil och ställa dig i vår kostnadsfria bostadskö.

Vi vill att du ska trivas i din bostad.

Vi tror att tillgänglighet leder till bra service. Därför har vi samlat all information som rör din lägenhet här på vår hemsida. Genom hemsidan kan du även snabbt och lätt göra felanmälan och till exempel se dina hyresavier via Mina Sidor.

Om AllboHus

AllboHus Fastighets AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som sedan 1948 hyr ut lägenheter och lokaler i Alvesta kommun. Idag har vi ca 1900 lägenheter och 200 lokaler belägna i nästan alla tätorter i kommunen. Hos oss finner du både marklägenheter och traditionella hyreslägenheter i olika format.

Anmäl alltid direkt om något är fel.

Det är enkelt och inte speciellt tidskrävande att göra en felanmälan via Mina Sidor på vår hemsida. När den sedan är gjord kan du följa händelseförloppet dygnet runt. Klicka på länken till höger och följ instruktionerna.

Senaste Nyheter

Se alla nyheter

Vi söker fotomodeller

Vi söker fotomodeller

AllboHus håller på att bygga upp en bildbank med fina bilder som kan användas i marknadsföringsmaterial. Vi söker dig som hyresgäst som kan tänka dig vara fotomodell i din lägenhet för en dag. Fotografierna kommer visa dig som hyresgäst i din vardag hemma och hur vi på AllboHus kommer på besök för att kanske reparera något i lägenheten eller liknande.

Är du intresserad av att vara fotomodell för en dag? Kontakta AllboHus kommunikatör Matilda på matilda.persson@allbohu.se eller ring 072-183 32 02.

Observera att ingen betalning kommer ges till dig som blir fotograferad, däremot kommer du få en fin AllboHus gåva!

AllboHus söker Lokalvårdare

AllboHus söker Lokalvårdare

Vi söker dig som vill bli en del av ett team lokalvårdare där arbetsdagen präglas av engagemang, gemenskap och glädje.

Tillsammans städar vi skolor, kommunala lokaler och trapphus samt utför flyttstädningar, hushållsnära tjänster och periodiskt underhåll av golv till AllboHus hyresgäster i Alvesta kommun. Just nu har vi två föräldraledighetsvikariat på 6 månader med tjänstgöringsgrad 75-100% och goda möjligheter till förlängning. Bra kunskaper i svenska språket samt B-körkort är ett krav. Tillträde enligt överenskommelse med placeringsort Grimslöv och Vislanda.

Frågor är välkomna till Servicechef Stefan Fransson tel. 0472-150 61 eller HR-chef Kristina Petersson tel. 0472-154 39.

Vi tillämpar löpande urval. Vänta därför inte med din ansökan utan skicka in ditt personliga brev och CV till oss på ansokan@allbohus.se.

Välkommen med din ansökan!

Ska du flytta nu i november?

Ska du flytta nu i november?

Ska du flytta den 1 november? Här är viktig information kring din flytt.

Den 1 november 2019 infaller på en fredag vilket innebär att in- och utlämning av nycklar sker fredagen den 1 november.
Om du flyttar ut gäller följande:
Nycklar ska lämnas in till kundtjänst på Storgatan 15A i Alvesta senast kl. 12.00 fredagen den 1 november. Men vi ser gärna att du lämnar in dem tidigare.

Om du flyttar in gäller följande:
Nycklarna hämtas i kundtjänst på Storgatan 15A i Alvesta tidigast kl. 13.00 fredagen den 1 november. Tänk på att planera din flytt i god tid.

 

AllboHus kundtjänst stängd

AllboHus kundtjänst stängd

Tisdagen den 15 oktober håller AllboHus kundtjänst stängt på grund av personalutbildning. Du är välkommen med ditt ärende via mail eller göra din felanmälan på allbohus.se. Övriga dagar har vi öppet som vanligt.

Första kontraktet på Söderbacka är undertecknat.

Första kontraktet på Söderbacka är undertecknat.

Första hyreskontraktet på Söderbacka är undertecknat! Hans blir den första hyresgästen i Alvestas supercentrala 65+ boende och kommer snart få många trevliga grannar.
Vi önskar Hans varmt välkommen hem till Söderbacka!

AllboHus har tilldelats fastighetsbranschens utmärkelse ”Framtidsindex”

AllboHus har tilldelats fastighetsbranschens utmärkelse ”Framtidsindex”

För sitt arbete med att ta emot praoelever. Priset delades ut under torsdagen i samband med Business Arena Stockholm som samlar fastighetsbranschens aktörer från hela landet.

- Prao är en långsiktigt viktig del i hur vi som bransch kan nå ut till fler och visa upp fastighetsbranschen för nästa generations medarbetare och kunder. Därför känns det glädjande att vi får uppmärksamma AllboHus Fastighets AB för deras insatser när det gäller att ta in 43 praoelever i företaget, säger Mona Finnström, vd på Fastigo – Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation.

Framtidsindex utgår från en nationell enkät som går ut till hela fastighetsbranschen som syftar till att ta reda på hur många unga människor som får plats på branschens företag som praktikant, trainee, yrkesintroduktionsanställd, lärling, sommarjobbare eller praoelev. Därefter tar en jury vid och jämför bidragen.

- Vi ser praoelever som en naturlig del i vårt långsiktiga arbete med att få fler sökande till AllboHus. Genom att erbjuda fler unga en väg in i företaget skapar vi förutsättningar för att möta våra framtida rekryteringsbehov, säger Kristina Petersson, HR-chef, AllboHus Fastighets AB.

Bild: Till vänster Kristina Petersson, HR-chef, Stefan Fransson, Servicechef