Börjat tröttna på trädgårdsskötsel?

Det finns många fördelar med att hyra bostad. Du behöver exempelvis inte klippa gräset. AllboHus har många lägenhetstyper att erbjuda. Klicka på länkarna till höger för att läsa om våra områden eller se våra lediga lägenheter. Du kan även registrera din kravprofil och ställa dig i vår kostnadsfria bostadskö.

Vi vill att du ska trivas i din bostad.

Vi tror att tillgänglighet leder till bra service. Därför har vi samlat all information som rör din lägenhet här på vår hemsida. Genom hemsidan kan du även snabbt och lätt göra felanmälan och till exempel se dina hyresavier via Mina Sidor.

Om AllboHus

AllboHus Fastighets AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som sedan 1948 hyr ut lägenheter och lokaler i Alvesta kommun. Idag har vi ca 1900 lägenheter och 200 lokaler belägna i nästan alla tätorter i kommunen. Hos oss finner du både marklägenheter och traditionella hyreslägenheter i olika format.

Anmäl alltid direkt om något är fel.

Det är enkelt och inte speciellt tidskrävande att göra en felanmälan via Mina Sidor på vår hemsida. När den sedan är gjord kan du följa händelseförloppet dygnet runt. Klicka på länken till höger och följ instruktionerna.

Senaste Nyheter

Se alla nyheter

Ska du flytta nu i mars?

Ska du flytta nu i mars?

Ska du flytta den 1 mars? Här är viktig information kring din flytt.
Den 1 mars 2020 infaller på en söndag vilket innebär att in- och utlämning av nycklar sker måndagen den 2 mars.

Om du flyttar ut gäller följande:
Nycklar ska lämnas in till kundtjänst på Storgatan 15A i Alvesta senast kl. 12.00 måndagen den 2 mars. Men vi ser gärna att du lämnar in dem tidigare.

Om du flyttar in gäller följande:
Nycklarna hämtas i kundtjänst på Storgatan 15A i Alvesta tidigast kl. 13.00 måndagen den 2 mars. Tänk på att planera din flytt i god tid.

Värme och vatten stängs tillfälligt av på Järnvägsgatan 9

Värme och vatten stängs tillfälligt av på Järnvägsgatan 9

Idag den 17 februari kl. 09.00 kommer värmen och vattnet tillfälligt stängas av på Järnvägsgatan 9, detta på grund av en lägenhetsrenovering. Vänligen observera att värmen även kan komma att stängas av i övriga fastigheter på Järnvägsgatan. Avstängningen kommer vara till kl. 12.00 idag.

AllboHus kundtjänst stänger för utbildning

AllboHus kundtjänst stänger för utbildning

Mellan den 18-19 februari åker hela vår kundtjänstavdelning på en tvådagarsutbildning. Att utvecklas på jobbet är viktigt för oss på AllboHus och vi gör detta för att kunna ge dig bästa möjliga service.

Under dessa dagar är vår kundtjänst stängd för besök och samtal. Felanmälan når du som vanligt via telefon mellan kl. 10.00 – 12.00 eller via mina sidor.

AllboHus stänger en timme tidigare för lunch

AllboHus stänger en timme tidigare för lunch

Idag onsdag har AllboHus kundtjänst lunchstängt mellan kl. 11.00 - 13.00, vi stänger alltså 1 timme tidigare för lunch. Detta på grund av personalutbildning.

Viktig information om AllboHus bostadskö

Viktig information om AllboHus bostadskö

Viktig information om AllboHus bostadskö


Det har kommit till AllboHus kännedom att flera personer upplever att de har förlorat sin plats i kön.

Då vi inte nyligen har gjort några förändringar i vårt system vill vi gärna undersöka vad som har hänt.

Om du är en av dem som upplever att du förlorat din köplats ber vi dig kontakta oss så att vi kan titta på ert ärende.

 

Kontakta AllboHus via följande kanaler:

Mail: info@allbohus.se

Facebook: facebook.com/allbohus

Telefon: 0472-14515

Besök: Storgatan 15A, Alvesta (9-15 med lunchstängt 12-13)

Tre dygns parkering i AllboHus fastighetsbestånd

Tre dygns parkering i AllboHus fastighetsbestånd

Vi förlänger parkeringstiden i hela vårt bestånd! Från och med den 1 mars 2020 inför AllboHus regeln om 3 dygns parkering på alla våra parkeringsplatser. Det betyder alltså att du kan parkera din bil på en och samma plats under tre dygn innan du måste flytta den.

Kom ihåg att våra parkeringar inte är till för avställda fordon utan ska användas av våra hyresgäster som brukar sin bil regelbundet.

Med de nya reglerna hoppas vi kunna underlätta för dig som hyresgäst som kanske inte använder din bil varje dag.