Vikarierande kommunikatör 

AllboHus Fastighets AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostäder och lokaler på flera orter i Alvesta kommun. I vårt bestånd har vi ca 1850 lägenheter samt ca 118 000 kvm lokaler. Vi har ett varierat utbud av lägenheter med tonvikt på bostadshus byggda under 60- och 70-talet. Våra lokaler har stor bredd och sträcker sig från skolor och äldreboende till butiker och restauranger.

 

Nu söker vi en kommunikatör för ett längre vikariat då vår nuvarande kommunikatör ska gå på föräldraledighet till sommaren. Som kommunikatör ingår du i Kundteamet som består av kundservice, uthyrning, bovärdar och bosociala frågor. Vad gäller kommunikationsstrukturen är vi i en uppbyggnadsfas och vi behöver därför en person som vill vara med på vår resa och bidra till vår utveckling.

Om tjänsten och kvalifikationer vi söker
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att

  • Uppdatera AllboHus sociala medier och webbplats.
  • Skapa informationsmaterial till AllboHus potentiella och befintliga hyresgäster.
  • Skapa trycksaker och marknadsföringsmaterial enligt gällande mallar och rutiner.
  • Ta emot och hjälpa kunder via telefon, digitalt och direkt i vår kundtjänst.
  • Stötta kollegor i kommunikationsfrågor.

För att trivas som kommunikatör hos oss tror vi att du är en person som gillar att förvalta men också är duktig på att ta egna initiativ. Du arbetar brett med kommunikation, både digitalt och tryckt. Du har lätt för att skapa struktur i ditt arbete och tycker om att leverera med kvalitet. Rollen innebär ett stort ansvar för det kommunikativa arbetet inom AllboHus, både internt och externt, då jobbet är mycket självständigt och det gäller att vara lösningsorienterad. Men du är inte ensam, du har nästan 100 kollegor att bolla idéer och förslag med. Du kommer även vara iblandad i flera projekt där din förmåga att samarbeta kommer att värdesättas.

Vi söker dig som har jobbat med marknadsföring och kommunikation tidigare eller har annan arbetslivserfarenhet, eller utbildning, som vi bedömer likvärdig. Du bör ha goda kunskaper inom InDesign och Office-paketet. Vi tror att du har ett utpräglat strategiskt tänk och kan se och förstå sambandet mellan AllboHus varumärke och hur kommunikationen är avgörande för att vår organisation ska leva upp till varumärket. Du ska också se och förstå hur planeringen i sin helhet bidrar till att skapa behov och möjligheter till kommunikation.

Övriga kunskaper och färdigheter vi söker

  • B-körkort är ett krav.
  • Du bör ha goda kunskaper i WCAG och tillgänglighetskrav på webb, GDPR, användarvänlighet och digital utveckling och kommunikation.
  • Kunskaper i att hantera foto och rörlig bild är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina teoretiska kunskaper men de personliga egenskaperna är minst lika betydelsefulla.

Språkkunskaper
Mycket goda kunskaper i svenska med en väldigt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska både tal och skrift. Andra språk är meriterande men inget kvar.

Anställningsform/lön
Visstidsanställning om 100 %, alternativt deltid, vi är öppna för diskussion.
Vikariat om minst 12 månader med tillträde enligt överenskommelse.
Individuell månadslön.
Placeringsort är Alvesta.

Ansökan
Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, vänta därför inte med din ansökan.
Skicka din ansökan märkt med Kommunikatör till ansokan@allbohus.se senast den 7/4-2019. Din ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev.

Har du fler frågor om tjänsten? Kontakta oss!
Kundchef Caroline Fagerström, 0768-55 22 53
Personalchef Kristina Petersson, 0706-02 90 99
Facklig företrädare för Vision Linda Svahn, 0766-97 35 28

 

Utemiljöarbetare till Vislanda

Vår Utemiljöavdelning består av 17 medarbetare som arbetar i mindre grupper på hela vårt fastighetsbestånd. Nu söker vi 1st Utemiljöarbetare till Vislanda. Där blir du en del av ett engagerat och glatt gäng som ansvarar för vårt fastighetsområde Söder med underhåll och utveckling av bostadsgårdar och skolgårdar för att skapa attraktiva yttre miljöer för våra hyresgäster. I arbetsuppgifterna ingår gräsklippning, skötsel av planteringar, häckar, rabatter, naturmark, markbeläggningar och markutrustning, lekplatser, städning, sophantering, trädvård samt snöröjning och halkbekämpning.

Många av arbetsuppgifterna sköts med hjälp av vår moderna maskinpark. Det ingår även vissa enklare underhållsarbeten i våra fastigheter. Vintertid förekommer arbete med snöröjning även utanför ordinarie arbetstid. Du kommer att ha mycket kontakt med våra hyresgäster och övriga medarbetare. Arbetstiden är vardagar 07:00 – 16:00. Beredskapstjänstgöring kan förekomma. Placeringsort är Vislanda.

Kvalifikationer

Du som söker har relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet från liknande arbete inom privat eller offentlig verksamhet. Du har grundläggande växt- och skötselkännedom och som person är du serviceinriktad, har lätt för att samarbeta samt ett genuint intresse för yttre miljö. Körkort B är ett krav.

Anställningsform/Lön

Tillsvidareanställning heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell månadslön.

Upplysningar
Utemiljöchef Björn Brentel 0472-152 00, Personalchef, Kristina Petersson 0472-154 39. Facklig företrädare, Patrik Rosén, Kommunal 0472-59 56 77.
 

Ansökan

Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2019-03-17. Ansökan märkt ”Utemiljöarbetare” med personligt brev och CV skickas via e-post ansokan@allbohus.se.

 

Vår policy är att våra tjänster ligger kvar tills rekryteringen är avslutad.

Vi undanber oss alla typer av erbjudanden om rekryteringsstöd.