Vi söker utemiljömedarbetare

AllboHus Fastighets AB är ett kommunalt allmännyttigt fastighetsbolag som förvaltar bostäder och lokaler på åtta orter i Alvestas kommun. AllboHus äger 1850 lägenheter och

118 000 kvm lokaler. Vi har ett varierat utbud av lägenheter i centrala och lantliga lägen. Lokalerna innebär allt från skolor och äldreboende till butiker och restauranger. Vi är en central aktör i utvecklingen av Alvesta kommun.

 

Vi söker säsongsarbetare till vår utemiljöavdelning i Alvesta, Vislanda och Moheda.
Vill du vara med och skapa trivsamma miljöer för våra hyresgäster där delaktighet, engagemang och tillit är viktiga ledord? 

Utemiljöarbetare

Vår utemiljöavdelning består av 17 medarbetare som arbetar på olika områden i vårt fastighetsbestånd. Du blir en del av ett engagerat gäng som ansvarar för skötsel och utveckling av bostadsgårdar och skolgårdar för att skapa attraktiva yttre miljöer för våra hyresgäster. I arbetsuppgifterna ingår gräsklippning, skötsel av planteringar, häckar, rabatter, naturmark, markbeläggningar och markutrustning, lekplatser, städning, sophantering, trädvård samt i förekommande fall snöröjning och halkbekämpning.

Många av arbetsuppgifterna sköts med hjälp av vår moderna maskinpark. Det ingår även vissa enklare underhållsarbeten i våra fastigheter. Du kommer att ha mycket kontakt med våra hyresgäster och övriga medarbetare. Arbetstiden är vardagar 07:00 – 16:00.
Placeringsort är Alvesta, Vislanda och Moheda.

Kvalifikationer

Du som söker har relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete inom privat eller offentlig verksamhet. Maskinvana och grundläggande växt- och skötselkännedom är mycket meriterande.  Som person är du serviceinriktad, har lätt för att samarbeta och ett stort engagemang för ditt arbete. Körkort B är ett krav.

Anställningsform/Lön

Säsongsanställning heltid 6 mån med goda möjligheter till förlängning.  Tillträde enligt överenskommelse. Individuell månadslön.

Upplysningar
Servicechef, Stefan Fransson 0472-150 61, HR-chef, Kristina Petersson 0472-154 39. Facklig företrädare, Patrik Rosén, Kommunal tel. 076-883 84 34.
 

Ansökan

Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2020-03-01. Ansökan märkt ”Utemiljöarbetare 2020” med personligt brev och CV skickas via e-post ansokan@allbohus.se.

 

Vår policy är att våra tjänster ligger kvar tills rekryteringen är avslutad.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringsstöd.