Projektledare bygg

AllboHus Fastighets AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostäder och lokaler på flera orter i Alvesta kommun. I vårt bestånd har vi 1850 lägenheter samt 118 00 m² lokaler. Vi har ett varierat utbud av lägenheter med tonvikt på bostadshus byggda under 60- och 70-talet i centrala och lantliga lägen. Våra lokaler har stor bredd och sträcker sig från skolor och äldreboenden till butiker och restauranger. 


AllboHus är en central aktör i utvecklingen av Alvesta kommun. Ett av de viktigaste uppdragen framöver är nyproduktion av bostäder samt renovering av vårt befintliga fastighetsbestånd. Vi vill också vara den bästa hyresvärden i Alvesta genom långsiktigt goda relationer till våra hyresgäster och attraktiva boendemiljöer. 

Vill du ansvara för olika typer av ny-, om- och tillbyggnationer och arbeta brett med hela processen från förstudie till slutbesiktning? Är du projektledare med bred erfarenhet och tycker arbetssättet affärsmässig samhällsnytta låter intressant? Då har vi en perfekt tjänst för dig!

Hos oss får du dessutom nästan 100 kompetenta och trevliga kollegor inom olika yrkesgrupper. Vi erbjuder alla medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling och inspirerar och stöttar våra medarbetare till att ha en hälsosam livsstil genom aktiva hälsoinspiratörer. 

Om tjänsten
Som Projektledare bygg utgör du en viktig roll i ett härligt gäng med fem projektledare som rapporterarar direkt till Fastighetschefen. Våra olika arbetsområden bostäder, kommunala lokaler och affärslokaler gör att det finns en stor variation av arbetsuppgifter och projekt att arbeta med. 

Du arbetar brett och har fullt ansvar för flera parallella projekt från idéstadiet till överlämning till vår förvaltning. En stor och viktig del i arbetet utgörs av dialog och kommunikation med våra kunder, entreprenörer, myndigheter och medarbetare. 

Projektens omfattning varierar stor och utöver din specialistkunskap är ditt viktigaste fokus att leda byggledare, entreprenörer och beställare genom hela processen. 

Kvalifikationer
Du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande i grunden eller några års tidigare arbetslivserfarenhet som projektledare inom bygg eller fastighetsbranschen. Du har kunskaper inom ekomomi och känner dig trygg med att ta ansvar för kalkyler, budget och uppföljning av projekten. 

Din förmåga att leda, kommunicera och bygga långsiktiga relationer kommer att värdesättas. Du är drivande, utåtriktad och strukturerad i ditt arbetssätt samt har ett intresse för miljö och samhällsutvecklingsfrågor. Vi samarbetar i våra upphandlingar med kommunkoncernens upphandlingsenhet men förhandlingsvana och erfarenhet av arbete med LOU-upphandlingar är en merit. Certifierad kontrollansvarig enligt PBL, Bas P och Bas U är meriterande. Vi lägger också stor vikgt vid dina personliga egenskaper. 

B-körkort krävs. 
Placeringsort är Alvesta. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell månadslön.

Ansökan
Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan. Skicka din ansökan märkt med Projektledare bygg till ansokan@allbohus.se senast den 26/5-19. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. 

Upplysningar
Fastighetschef, Lars Andersson, 0472-59 56 69
Personalchef, Kristina Petersson, 0472-154 39
Facklig företrädare Vision, Linda Svahn, 076-697 35 28

 

Vår policy är att våra tjänster ligger kvar tills rekryteringen är avslutad.
Vi undanber oss alla typer av erbjudanden om rekryteringsstöd.