Snickaren

Att Snickaren är ett efterfrågat område tror vi, beror på att det är väldigt barnvänligt och lungt beläget vid utkanten av Grimslöv.

I Snickaren kan du välja mellan att bo i våra trevliga marklägenheter eller i ett av våra trivsamma radhus. Lägenheterna i området är i storlek från två till fyra rum och kök och alla lägenheterna har egen entré samt uteplats och en egen gräsplätt att rå om. Snickarvägen 9-19 och 2-20 byggdes 1989 och 1991 byggdes fastigheterna på Snickarvägen 1-5. På Snickarvägen 1-5 ingår ett kallgarage med förråd i hyran. Väljer du att bo på Snickarvägen 9-19 eller 2-20 får du tvättpelare i lägenheten.Området är format som en hästsko vilket leder till att insynen minskar då alla uteplatser gränsar till ett skogsparti. Snickaren gränsar till ett bostadsområde och har fin natur i närheten. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Hyran avser kallhyra vilket innebär att värme och diverse andra kostnader tillkommer.

Snickaren ligger i utkanten av Grimslöv, omgivet av vacker jordbruksbygd och nära till sjön Åsnen. Trots det finner du bank, dagligvaruaffär, skola, dagis och servicehus inom gångavstånd. På andra sidan Grimslöv finns det dessutom ett stort värdshus med uteservering och god meny.  Det är cirka 1,5 km till Grimslövs Folkhögskola och cirkaa 5 km till Huseby Bruks kulturanläggningar som anordnar ett flertal utställningar, hantverksmässor och en stor julmarknad i November. 

Proin posuere, massa ac pulvinar semper Lediga att hyra

Bilder

Snickaren Snickaren Snickaren Snickaren

Hitta fastighet på google mappar